La selecció catalana de futbol sala es prepara pel campionat d’Europa

El proper 28 de novembre Catalunya pendrà part al campionat d'Europa de seleccions de futbol sala, que tindrà lloc a la comarca de La Selva. En aquest campionat hi participaran un total de 12 equips, repartits en quatre grups de tres participants. Catalunya ha quedat enquadrada al Grup número 4, amb Itàlia i Santa Elena, de manera que es pot considerar un grup assequible (es classifiquen els dos primers de cada grup).

[@more@]

La Federació Catalana de Futbol Sala va ser admesa com a membre de plè dret de l'Associació Mundial de Futsal el març d'enguany. Un parell d'anys abans, al març de 2004, també havia estat reconeguda per la Unió Europea de Futbol Sala.

De fet tant la FIFA com la UEFA tenen el seu propi apartat de futsal i no reconèixen l'Associació Mundial de Futsal, ja que consideren que el futbol sala no és un esport diferent del futbol tradicional d'11 contra 11. Malgrat això tant l'Associació Mundial com la Europea de futsal disposen de moltes federacions associades a les seves entitats, ja que la majoria de països sí que consideren que el futsal és diferent del futbol tradicional.

La Federació Catalana de Futbol Sala va ser admesa com a membre de plè dret de l'Associació Mundial de Futsal el març d'enguany.

De fet tant la FIFA com la UEFA tenen el seu propi apartat de futsal i no reconeixen l'Associació Mundial de Futsal, ja que consideren que el futbol sala no és un esport diferent del futbol tradicional d'11 contra 11. Malgrat això tant l'Associació Mundial com la Europea de futsal disposen de moltes federacions associades a les seves entitats, ja que la majoria de països sí que consideren que el futsal és diferent del futbol tradicional.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a La selecció catalana de futbol sala es prepara pel campionat d’Europa

 1. M’agrada molt, Endsi, que posis aquest tipus d’article a la teva pàgina. Com ha de ser!!

  Però escolta: des de “La federació catalana de futbol sala…” fins a “… diferent del futbol tradicional”, dius dos cops el mateix contingut, és a dir, el repeteixes. Ves amb compte…

  Apa, salut!!!

 2. Visca Espanya penjada d’una canya…
  … i si la canya cau, Espanya adéu siau!!

  No volem ser una regió d’Espanya,
  al PP donem canya!!

  Volem volem volem la independència!!!

  Va per tu, Josep Montilla, vull dir, Montella!!!

 3. In practice, we still need to study English hard~http://www.nike-shox-shoes.net

 4. In practice, we still need to study English hard~http://www.nike-shox-shoes.net

Els comentaris estan tancats.