La selecció catalana de Raquetbol ja és oficial

 L'Icestock, el korfball, les curses de muntanya, l'escalada esportiva, l'esquí de muntanya, el fisioculturisme, el futbol australià, el futbol sala, el karate, el kickboxing, el pitch & putt, el taekwondo, el twirling i ara el raquetbol. L'acord permetrà que els jugadors i jugadores catalans puguin defensar Catalunya en els propers Campionats d'Europa i del Món tant a nivell individual com de nacions. Existeix ja el precedent de la participació catalana en un Campionat del Món, va ser a Santo Domingo, el passat agost com a membre provisional.

[@more@]

La selecció catalana de raquetbol acaba de ser reconeguda oficialment a nivell internacional i podrà competir en els campionats europeus i mundials amb el nom de Catalunya. A aquest acord hi van arribar aquesta setmana el president de la Federació Catalana d'Esquaix i Raquetbol, Josep Maria Ripoll, amb el president de l'European Racquetball Federation, Erik Meyer, i el president de l'International Racquetball Federation, Keith D. Calkins, en signar l'entrada com a membre oficial de la federació catalana. La jugadora Núria Cardellach, medallista al campionat de Santo Domingo, ha explicat en una entrevista concedida a la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes que "quan vam anar a Santo Domingo no érem oficials, ara tindrem la possibilitat de competir amb tots els drets sense haver-nos d'amagar''. Així mateix la Núria diu que aquest nou èxit de l'esport català farà "que més gent s'aficioni a aquest esport''

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.