El Parlament Basc ja és ‘independent’

Aquest matí el Parlament Basc ha aprovat una iniciativa que defensa el dret de tots els bascos i basques a decidir el seu futur i aposta pel diàleg sense exclusions per arribar a una normalitat política. Tots els partits menys el PSOE i el PP han votat a favor de la mesura . A més, també hi ha hagut temps per felicitar al ja Estat independent de Montenegro que mitjançant vies democràtiques, fent un referèndum a tota la seva població, fa poc ha aconseguit aquesta independència política i territorial.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a El Parlament Basc ja és ‘independent’

  1. M’encanta aquesta iniciativa!! A per totes!!

  2. No posis comentaris spam!! No ens facis perdre el temps!!

  3. SSSSSSSSSS diu:

    MUIGA ESPANYA VISCA CATALUNYA COMPLETA!
    fELICITATS A MONTENEGRO!

Els comentaris estan tancats.