Agressió policial a Girona

Un mosso d’esquadra agredeix un militant de Maulets a Girona

La matinada del 29 d’octubre un jove independentista, militant de l’assemblea de Maulets de Figueres, va ser agredit per un mosso d’esquadra quan marxava de la zona de Barraques.
La zona era plena de gent que gaudia de les festes amb normalitat quan un mosso va interceptar el jove, menor d’edat, acusant-lo d’estar cantant (crida l’atenció que els mossos d’esquadra recriminessin aquest comportament quan és sabut que durant les nits de Fires el passeig de la Copa i els voltants s’omplen de música i festa fins la matinada). Sense que el jove tingués temps de dirigir pràcticament cap paraula a l’agent, aquest va donar-li un cop de puny a la boca, fet que va provocar que el jove caigués a terra i comencés a sagnar

[@more@]

.

Des de Maulets, el jovent independentista revolucionari, i Alerta Solidària, l’organització antirepressiva de l’Esquerra Independentista, volem denunciar, un cop més, la impunitat amb què actuen els cossos repressius al nostre país, així com els reiterats abusos de poder que, tant mossos d’esquadra com policia municipal, practiquen des de fa temps a Girona.

En aquest sentit, cal recordar les injustificades operacions policials que van dur-se a terme durant les Fires de Girona de l’any passat a l’estació de trens, com també el constant assetjament de què hem estat objecte durant aquest darrer any tant Maulets com membres del Casal Independentista El Forn i del Centre Social La Màquia, amb agressions, multes, identificacions i amenaces.

Girona, 29 d’octubre de 2006

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Agressió policial a Girona

  1. Cap agressió sense resposta!! Policia, controla’t per la llei!!

    Visca la independència!! Visquen els independentistes!!

Els comentaris estan tancats.