RUBIANES: ” PER ALS ESPANYOLS UN CATALÀ, TANT SI ÉS INDEPENDENTISTA COM SI NO, ÉS UN FILL DE PUTA”


En aquest punt Pepe Rubianes té tota la raó. Per als espanyols, un català independentista és un fill de puta però si no és independentista, és fill de puta igual. El problema és que els catalans que no són independentistes (els dirigents de La Caixa, per exemple) pensen que si no són independentistes els espanyols els perdonaran la vida i els tractaran amb justícia. I res més lluny de la realitat. Conclusió: com que tanmateix, facem el que facem, acabam sense rebent bufetades, coces i puntades de peu per part dels espanyols: tots independentistes i Adéu Espanya!
En el que no estam d’acord amb Rubianes és quan diu: "Tenen sort que el poble català no és un poble guerrer. Si no, se’n podria muntar una de grossa". Bé, això no és cert! Ni de prop fer-hi! L’himne de Catalunya,
[@more@] Els Segadors, desmenteix rotundament que el poble català no sigui guerrer. I també ho desmenteixen la Guerra dels Segadors, la Guerra de Successió o la darrera guerra colonial del 1936-1939. Fins i tot, tot un president de la República espanyola, Manuel Azaña, el 1937 va haver de reconèixer que per tenir esclafats els catalans hi ha una llei de la història d’Espanya que diu que cada 50 anys s’ha de bombardejar Barcelona: "Una persona de mi concimiento asegura que es una ley de la Historia de españa la necesidad de bombardear Barcelona cada cincuenta años. El sistema de Felipe V era injusto y duro, pero sólido y cómodo. Ha valido para dos siglos". Després de més de 300 anys d’opressió colonial i de persecució criminal i genocida per part dels imperialistes espanyols, el problema que tenim els catalans és que no ens acabam de creure les nostres possibilitats de trencar la cadena i acabar amb el jou de l’esclavitud.

Reproduït de www.avui.cat

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a RUBIANES: ” PER ALS ESPANYOLS UN CATALÀ, TANT SI ÉS INDEPENDENTISTA COM SI NO, ÉS UN FILL DE PUTA”

 1. Trobo molt encertat aquest article. Felicitats, Endsi, per reproduir-lo.

 2. Tu no et fas bé ni el cordó de la teva sabata.

  En Rubianes és un gran home, i tu ets un vulgar mico filós llepaculs d’Espanya.

  No sé si tu tens un problema d’identitat (qui sap), però jo no. Potser no t’agradarà (tant se’m fum), però jo sóc CATALÀ.

  Au, ves al psicòleg, “mono filoso”, i deixa en pau als que treballem per Catalunya i els Països Catalans.

  Ah, i felicitats al Carles per aquesta web, Canya contra Espanya.

 3. Xavi diu:

  Per desgràcia en Rubianes té raó. Potser en el passat erem lluitadors (quan erem pobres), però avui dia no. Alguns sí, però la majoria de catalans ens hem aburgesat i no volem renunciar a les nostres comoditats del primer món. I és que no hi ha res com tenir el poble ben alimentat per tal que no protesti. Avui dia a la majoria de catalans ens interessa que el Barça guanyi la Lliga i poder anar de vacances i fer la costellada els diumenges, i ja està. I si a Madrid ens posen a parir contínuament, ens queixem però no fem res. Ens deixem dir de tot. Per desgràcia la gent a la que em refereixo no llegirà aquestes línies perquè no sol visitar aquest tipus de webs.

 4. obligatori diu:

  A lo mejor si gilipollas como tu, que luego sois los que mas ruido haceis y los que peor imagen dais, se estuvieran calladitos y dejasen de dar la nota mejoraba la opinion que tenemos LOS DEMAS ESPAÑOLES (porque sois tan españoles como yo, porque habeis nacido en españa, y eso no lo podeis cambiar por mucho que os duela) de los catalanes…
  Yo no tengo nada en contra de los catalanes normales, que conste.

Els comentaris estan tancats.