La Cadena COPE diu que un valencià catalanista és com un jueu admirador de Hitler

El locutor de la Cadena COPE espanyola César Vidal, en una conversa amb lectors del diari digital ultradretà LibertadDigital, va dir que considerava que un valencià que es considera nacionalment català és com "un jueu que fos admirador d’Adolf Hitler".

César Vidal es va referir també l’acte d’homenatge a l’expresident de la Generalitat de Catalunya afusellat per Franco, Lluís Companys, tot dient "que nazi que sembla … ni Goebbels amb Leni Riefenstahl"; Vidal comparava així l’acte d’homenatge, fem amb torxes, amb el ministre de propaganda del III Reich a l’Alemanya nazi, Joseph Goebbels (a qui se li atribueix la frase ‘una mentida repetida mil vegades esdevé una veritat’, i amb Leni Riefenstahl, actriu i cineasta alemanya, cèlebre per les seves produccions cinematogràfiques durant l’Alemanya nazi.

[@more@]

El locutor de la Cadena COPE espanyola César Vidal, en una conversa amb lectors del diari digital ultradretà LibertadDigital, va dir que considerava que un valencià que es considera nacionalment català és com "un jueu que fos admirador d’Adolf Hitler".

César Vidal es va referir també l’acte d’homenatge a l’expresident de la Generalitat de Catalunya afusellat per Franco, Lluís Companys, tot dient "que nazi que sembla … ni Goebbels amb Leni Riefenstahl"; Vidal comparava així l’acte d’homenatge, fem amb torxes, amb el ministre de propaganda del III Reich a l’Alemanya nazi, Joseph Goebbels (a qui se li atribueix la frase ‘una mentida repetida mil vegades esdevé una veritat’, i amb Leni Riefenstahl, actriu i cineasta alemanya, cèlebre per les seves produccions cinematogràfiques durant l’Alemanya nazi.

Vidal, que també és el director del programa La Linterna de la mateixa Cadena COPE col·labora habitualment en aquest diari digital que dirigeix el també locutor de la COPE Federico Jiménez Losantos, conegut pel seu fervent espanyolisme i anticatalanisme que diàriament duu a la pràctica tant des de LibertadDigital com des de la cadena episcopal espanyola. L’estil amb què Losantos duu a terme la seua feina li ha comportat forces denúncies -tant pels seus continguts, sovint falsos o tergiversats, com directament pels insults que empra-. Recentment s’ha rumorejat que els responsables de la Conferència Episcopal Espanyola podrien no renovar-li el contracte, que finalitza d’ací uns mesos.

extret del raco català

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.