TVE TALLA BRUSCAMENT UNA ENTREVISTA AMB EL PARE DEL PILOT TONI ELIAS PERQUÈ PARLAVA EN CATALÀ


L´imperialisme espanyol i la mala educació sempre van juntes quan es tracta d´humiliar les llengües que consideren secundàries. En canvi amb l´anglès afluixen sempre.
Una mostra de tot això la vam veure diumenge passat quan el pilot català Toni Elias va guanyar el Gran Premi de Portugal. Minuts abans els periodistes de TVE havien entrevistat una persona en anglès sense cap problema.
Però,ah minyons,un dels enviats de TVE va entrevistar el pare del pilot català. Com que aquest home estava tan emocionat amb el triomf del seu fill només li van sortir les respostes en català.
La resposta del periodista de TVE va ser taxativa: "no puede hablar", frase que va repetir de forma reiterativa força vegades. I tot seguit li va treure el micròfon de la boca de mala manera.

[@more@]
Vet aquí un altre fet que es comenta per si mateix. TVE no sap ni respectar la intimitat familiar de les persones. En lloc de fer pedagogia de la diversitat de les llengües en un moment prou oportú com aquest es comporta de forma imperialista i grollera.
Amb tot,cal reconèixer que Espanya és un país plurilingüe: s´hi parla el castellà, l´espanyol,l´andalús i el sud-americà.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a TVE TALLA BRUSCAMENT UNA ENTREVISTA AMB EL PARE DEL PILOT TONI ELIAS PERQUÈ PARLAVA EN CATALÀ

  1. Junior diu:

    No m’hi vaig fixar… però quins nassos: ‘No puede hablar’. Segur que si hagués sigut el pare de l’ídol Pedrosa (i les seves banderes espanyoles), haguéssin tingut més paciència.

    Suposo que algun dia creixeran i deixaran de veure fantasmes on no n’hi han, per molt que parlem i defensem un idioma diferent

Els comentaris estan tancats.