ikurrinya, sostreta per quatre agents de la policia

La gran ensenya basca col.locada al Monte Urgull de Donosti l’any 1996, visible des de diversos punts de la ciutat, va ser sostreta la nit d’aquest passat dimecres per quatre agents de la policia espanyola. Si amb anterioritat ja havia rebut alguns atacs per desconeguts, aquesta vegada la sorpresa fou majúscula quan els lladres, que al lloc de la ikurrinya havien col.locat una bandera espanyola, foren sopresos "in fraganti" per una dotació de la policia municipal de la capital guipuscoana i comprovaren que es tractaven de policies estatals de paisà i fora de servei. L’endemà al matí, un grup de veïns del barri d’Alde Zaharra, proper a la zona, van procedir a retirar la roigigualada i a col.locar novament la bandera basca, un autèntic símbol pels donostiarresa

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.