Aznar no nega que usés diner públic per aconseguir la medalla dels eua

En una entrevista a la televisió mexicana, l’anterior president del govern español, José María Aznar, no va negar que hagués usat fons públics per a influir en lobby’s nordamericans amb el fi d’aconseguir que li otorguessin la medalla d’or del Congrès dels EUA, cosa que finalment va succeir. Aznar va dir literalment que ‘No tinc res per negar ni per afirmar’. <br><br>

A més a més, l’ex-president espanyol compta amb el recolzament de la cúpula de l’anterior govern espanyol. Josep Piqué, antic ministre espanyol d’exteriors, va declarar que aquests pagaments són cosa ‘habitual’. Eduardo Zaplana, antic portaveu, ho va considerar ‘pel bé de l’interès d’Espanya’. Ana Palacio, però, va admetre la veracitat de les informacions que parlen de pagaments a certs lobbys de pressió nordamericans, als quals fa referència la informació que va destapar la Cadena Ser.[@more@] Pagaments dels quals, segons sembla, encara en restaria un de 1.3 milions d’euros. En aquest context, no hi va faltar la cullerada del president del PP d’Euskadi, Carlos Iturgaiz, que va qualificar el tema de ‘difamacions’ i va amenaçar amb presentar denúncies, tot i que els fets ja han estat reconeguts per alguns dirigents com la mateixa Ana Palacio o com Javier Rupérez, ambaixador espanyol als EUA

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.