Volien sancionar un conductor amb 4 punts per dur el CAT

Extret de: www.e-noticies.com

La Guàrdia Civil volia sancionar amb 4 punts un conductor per dur el CAT a la matrícula sobre la E d’Espanya, segons publica l’Avui. L’argument que van donar els agents va ser que "només fem la nostra feina". El conductor del vehicle, Jaume Marvà, va veure com els agents, que feien un control rutinari a l’entrada de Sitges, el van aturar quan es dirigia cap a les platges. Els agents van assegurar a Marvà que el multaven per "impedir la correcta visualització de les plaques de matrícula", fet sancionable segons la llei de la seguretat viària. La multa consistia en una quantitat econòmica més la retirada de quatre punts del nou carnet. Tot i això, la multa no podia tenir efecte ja que des del 2000 la Guàrdia Civil no té cap competència sobre el trànsit a Catalunya.[@more@]

Extret de: www.e-noticies.com

La Guàrdia Civil volia sancionar amb 4 punts un conductor per dur el CAT a la matrícula sobre la E d’Espanya, segons publica l’Avui. L’argument que van donar els agents va ser que "només fem la nostra feina". El conductor del vehicle, Jaume Marvà, va veure com els agents, que feien un control rutinari a l’entrada de Sitges, el van aturar quan es dirigia cap a les platges. Els agents van assegurar a Marvà que el multaven per "impedir la correcta visualització de les plaques de matrícula", fet sancionable segons la llei de la seguretat viària. La multa consistia en una quantitat econòmica més la retirada de quatre punts del nou carnet. Tot i això, la multa no podia tenir efecte ja que des del 2000 la Guàrdia Civil no té cap competència sobre el trànsit a Catalunya.

El conductor va retirar l’adhesiu del CAT per evitar una possible pèrdua de punts, davant "l’actitud hostil de la Guàrdia Civil", que li va assegurar que no tramitarien la denúncia si ho feia així. Marvà, que és de l’Hospitalet de Llobregat, es passeja amb el CAT a la matrícula des de fa quatre anys i ha declarat que "a casa meva portem el CAT als tres cotxes i mai no ens ha passat res de semblant". El conductor va decidir posar-se el CAT després que va entrar en vigor el nou sistema de matriculació que obliga a portar la E d’Espanya a tots els vehicles.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.