Jaume matas les putes les pagas tu

El director de l’Institut Balear de Turisme hauria pagat a un local de cites amb diner públic

El director de l’Institut Balear de Turisme, Juan Carlos Alía, ha dimitit després de saber-se, segons publica el "Diario de Mallorca", que l’expedició que representava el Govern Balear en un viatge a Moscou, amb motiu del partit de futbol entre l’Spartak i el Mallorca va anar a un local de cites, anomenat Rasputin, a compte dels pressupostos de la comunitat autònoma. L’expedició estava encapçalada per Jaume Matas i el conseller de Turisme, encara que el director general ha argumentat que al local hi va anar amb amics seus, i ni el president ni el conseller hi eren.

[@more@]

Jaume matas les putes les pagas tu

El director de l’Institut Balear de Turisme hauria pagat a un local de cites amb diner públic

El director de l’Institut Balear de Turisme, Juan Carlos Alía, ha dimitit després de saber-se, segons publica el "Diario de Mallorca", que l’expedició que representava el Govern Balear en un viatge a Moscou, amb motiu del partit de futbol entre l’Spartak i el Mallorca va anar a un local de cites, anomenat Rasputin, a compte dels pressupostos de la comunitat autònoma. L’expedició estava encapçalada per Jaume Matas i el conseller de Turisme, encara que el director general ha argumentat que al local hi va anar amb amics seus, i ni el president ni el conseller hi eren.

Entre la documentació que el govern ha facilitat sobre aquest viatge s’hi inclouen set tiquets del club eròtic Rasputin de Moscou. Una de les persones que va formar part de l’expedició, el director de promoció turística, Juan Carlos Alía, ha reconegut que es va equivocar en passar com a despeses oficials aquests tiquets i n’ha assumit tota la responsabilitat. A més a més, ha assegurat que entre les persones que van assistir al local eròtic no hi havia ni el president Jaume Matas ni el responsable de Turisme.

Entre els dies 24 i 25 de febrer una delegació de sis persones, encapçalades per Jaume Matas, van viatjar a Rússia per mantenir contactes amb els touroperadors russos.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.