El president del Nàstic només vol que onegin la senyera i la bandera de Tarragon

Extret de: www.lamalla.net

Diumenge passat, l’afició del Nàstic es desplaçava a Montjuïc per jugar contra l’Espanyol en el primer partit de Lliga que significava el retorn dels grana a Primera 56 anys després que va acabar amb triomf visitant (0-1). Entre la gran quantitat d’aficionats desplaçats a Barcelona, hi havia un petit grup que duia una gran bandera espanyola que, finalment, no van desplegar malgrat haver-ho fet, en alguna ocasió, en el Nou Estadi de Tarragona. El president del club, Josep Maria Andreu, s’ha referit a la polèmica ja que bona part dels aficionats van xiular i recriminar els qui duien l’ensenya espanyola. "Esperem que al Nou Estadi només hi hagi la senyera i la bandera de Tarragona", ha dit abans de recordar que un camp de futbol "no ha de ser una plataforma política sinó un lloc en el qual la gent hi va a gaudir"[@more@]

Extret de: www.lamalla.net

Diumenge passat, l’afició del Nàstic es desplaçava a Montjuïc per jugar contra l’Espanyol en el primer partit de Lliga que significava el retorn dels grana a Primera 56 anys després que va acabar amb triomf visitant (0-1). Entre la gran quantitat d’aficionats desplaçats a Barcelona, hi havia un petit grup que duia una gran bandera espanyola que, finalment, no van desplegar malgrat haver-ho fet, en alguna ocasió, en el Nou Estadi de Tarragona. El president del club, Josep Maria Andreu, s’ha referit a la polèmica ja que bona part dels aficionats van xiular i recriminar els qui duien l’ensenya espanyola. "Esperem que al Nou Estadi només hi hagi la senyera i la bandera de Tarragona", ha dit abans de recordar que un camp de futbol "no ha de ser una plataforma política sinó un lloc en el qual la gent hi va a gaudir"

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.